Maastohiihtokoulu aloittaa Vuokatissa

Maastohiihdon erikoisseura Vuokatti Ski Team Kainuu organisoi uuden maastohiihtokoulun osana laajempaa yhteistyötä Vuokatin Urheiluopiston kanssa. Koulu on tarkoitettu kaikille sotkamolaisille lapsille ja nuorille alkaen kahdeksasta ikävuodesta ylöspäin.

Maastohiihtokoulun hinta on 115 € kausi (joulukuu – maaliskuu) sisältäen SkiPassin ja 100 € SkiPassin omistajille.

Kaikille avointa maastohiihtokoulua on rakennettu yhteistyössä mm. Sotkamon Jymyn kanssa. Yhteinen tavoite on malli jossa on tarjolla tasokasta, ammattilaisten vetämää toimintaa. Koulussa opetellaan mm. molempia hiihtotapoja, laskutekniikoita jne.

Kauden aikana järjestetään myös kuudet sarjahiihdot halukkaille.

Aikuisiakaan ei unohdeta. Maastohiihtokoulu tulee tarjoamaan ohjausta myös yksittäisinä tunteina yksilöille / ryhmille erillisestä tilauksesta. Ohjelmat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti hiihtäjien taso huomioiden.

Lasten ja nuorten maastohiihtokoulun ensimmäinen kerta on ke 10.12 klo 18.00. Kokoontuminen Vuokattihallin luentosali 5 josta nopean infon ja opettajien esittelyn jälkeen siirrytään suoraan suksille. Mukaan voi tulla sekä perinteisen että vapaan hiihtotavan suksilla.

Vuokatin maastohiihtokoulun ”rehtorina” toimii Vuokatti Ski Team hiihtäjä Tino Tiilikainen. Koulusta löytyy jatkossa infoa ainakin Vuokatti Ski Teamin, Sotkamon Jymyn ja Vuokatin Urheiluopiston www – sivuilta.

 

Jaa juttu:

Eveliina Piippo

VSTK:lla monta onnistujaa Vuokatin Aateli Racessa

Moni Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtäjä onnistui 20-vuotisjuhliaan viettäneessä Vuokatin Aateli Racessa. Eveliina Piippo oli toinen, Jasmin Kähärä neljäs, Nelli-Lotta Karppelin kuudes ja

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net