Viisi valkoviolettia maajoukkueryhmiin

Suomen Hiihtoliitto julkisti tänään ensi kauden valmennusryhmät. Vuokatti Ski Team hiihtäjistä kaikkiaan viisi valittiin eri maajoukkueisiin. Miesten sprinttimaajoukkueeseen valittiin Martti Jylhä ja distance puolelle Iivo Niskanen sekä Sami Jauhojärvi. Haastajaryhmään tuli valituksi Susanna Saapunki ja nuorten maajoukkueeseen Vilma Nissinen.

Seura onnittelee valittuja!

Jaa juttu:

Neljä mitalia rullahiihdon SM-kilpailuista

Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtäjät onnistuivat mainiosti rullahiihdon SM-kilpailuissa Vuokatissa. Katri Lylynperä voitti sprintin, Eero Rantala otti sprintissä hopeaa ja 20-vuotiaiden 16 kilometrillä

Eero Rantala vahvistaa kovaa miesten joukkuetta

VSTK:n nuorten mieshiihtäjien osasto vahvistui entisestään, kun Vehkalahden Veikkojen kasvatti Eero Rantala liittyi porukkaan. 19-vuotias Rantala asuu ja opiskelee Vuokatissa, joten siirto oli

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net