Katri Lylynperä Vuokatti Ski Team Kainuun riveihin

Vuokatti Ski Team Kainuun naisjoukkue vahvistuu kaudelle 2015 – 2016. Viime kaudella Ylöjärven Ryhtiä edustanut Vuokatissa asuva Katri Lylynperä edustaa jatkossa valkoviolettia kainuulaisseuraa. Hiihtoliiton haastajaryhmässä harjoittelevan Lylynperän henkilökohtaisena valmentajana toimii maastohiihdon valmennuspäällikkö Eero Hietanen.

Lylynperällä on useita nuorten SM – mitaleja sekä nuorten MM – edustuksia. Viime kaudella hän voitti alle 23 v. SM – kultaa 20 km vapaalla.

Viestit kiinnostaa

Katri Lylynperä on aina tykännyt hiihtää viestejä, mutta hänen edellisestä seurajoukkueessa hiihtämästään viestistä on jo vuosia. Seurasiirron myötä hänellä avautuu mahdollisuus hiihtää useammin viestejä ja menestystä tavoittelevassa joukkueessa: ”Viestijoukkue oli yksi merkittävä syy seurasiirtooni. Seuralla on naistenkin viestiin tulevalle kaudelle kovat tavoitteet, ja on hienoa päästä antamaan oma panokseni joukkueelle. Siirto Vuokatti Ski Teamiin tukee myös ammattimaista satsaustani hiihtoon.”

Vuokatti Ski Team Kainuun manageri Hannu Koivusalon mukaan Lylynperä on merkittävä lisä ja vahvistus seuran naisjoukkueeseen. ”Katrin myötä tavoittelemme naisjoukkueella paikkaa kolmen joukossa kaikissa Suomen Cupin viestikisoissa. Naisjoukkueen edellinen SM – mitali on 15 vuoden takaa ja sille haetaan nyt seuraajaa”, toteaa Koivusalo.

Vuokatti Ski Team Kainuun joukkueet kaudelle 2015 – 2016:

Naiset
Susanna Saapunki
Katri Lylynperä
Saana Kemppainen
Sanna MArtikkala
Vilma Nissinen

Miehet
Iivo Niskanen
Sami Jauhojärvi
Martti Jylhä
Mikko Koutaniemi
Teemu Härkönen
Tino Tiilikainen

 

Tiedustelut:

Hannu Koivusalo 050 407 7500
Katri Lylynperä 050 500 2669

 

Jaa juttu:

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net