Kauden avausviesteistä sijat viisi ja seitsemän

Eveliina Piippo, Sanna Martikkala ja Vilma Nissinen hiihtivät kukin lupaavat kauden avaushiihdot, ja joukkue jäi vain 25 sekuntia kolmossijasta.
"Alussa ei oikein nopeudet riittänyt, jäin vähän pussiin. Vähän tyhmästi yritin hakea paikkaa, kun olisin ekalla kierroksella voinut vaan hyödyntää peesiä. Tähän vaiheeseen kautta hyvä hiihto, sain kaiken irti itsestäni", Eveliina Piippo sanoi.
"Tosi hyvä! Neljään vuoteen varmaan paras hiihto. Vähän harmitti, kun ekan kierroksen jälkeen nilkat puutui. Eka kisa, kyllä se tästä varmaan vielä paraneekin", Sanna Martikkala sanoi.
"Aika hyvä kauden ekaksi kisaksi! Eka kiekka oli vähän tahmeaa, sitten lähti kone käyntiin ja oli helpompaa. Oli kiva, että olin niin lähellä kärkeä. Oli kiva, kun näky selkiä matkalla", Vilma Nissinen sanoi.
Mieskolmikon viesti oli epäonninen, kun Teemu Härkösen sauvarikko avausosuudella maksoi aikaa ja asetelmia. Tino Tiilikainen ja Martti Jylhä taistelivat kuitenkin omilla hyvillä suorituksillaan poikkeuksellisen tasaisessa miesten viestissä hienosti loppuun asti.
”Kauden avausviikonloppu jätti sopivasti nälkää. Usealla seuran hiihtäjällä ovat tavoitteet koti MM-kisoissa ja tämän vuoden maajoukkueen leiriohjelma vaikutti poikkeuksellisen paljon juuri meidän tuloksentekoon Vuokatin viikonloppuna (neljä hiihtäjää jäätikköleirillä). Ehdoton ilonaiheeni oli naisten viesti, jossa olimme kärkikahinoissa loppuun saakka joukkueella, jonka keski-ikä on 20 vuotta”, manageri Hannu Koivusalo sanoo.
Val Senalesissa leireilleet Sami Jauhojärvi, Iivo Niskanen, Susanna Saapunki ja Katri Lylynperä ovat myös saapuneet jo kotimaahan ja avaavat kilpailukautensa Oloksella (11.-13.11.). Seuraavissa Suomen Cupeissa Rovaniemellä Vuokatti Ski Team Kainuu on mukana koko joukkueellaan.

 

Jaa juttu:

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net