Paljon onnistumisia Rovaniemen Suomen Cupissa

”Ihan hyvää menoa, jaksoin hiihtää loppuun asti. Ero kasvoi eniten kahdella ekalla kiekalla, jolloin suksi oli pidon puolesta parempi. Tasaisella pystyin sitten tekemään eroa. Olen odottanut, että kroppa tuntuisi hyvältä, mutta vähän oli kysymysmerkki, miten kovaa ne muut menevät. Tämä oli hyvä kauden avaus, toivottavasti sama meno jatkuu Rukalla”, Niskanen sanoi.

Maajoukkueen haastajaryhmän naisedustajamme Katri Lylynperä ja Susanna Saapunki onnistuivat myös hyvin, ja tulevana viikonloppuna Rukalla maailmancupin avauksessa kilpaileekin viisi valkoviolettia.

Maajoukkueessa sprintissä lauantaina hiihtää Jylhä, kansallisessa ryhmässä Jauhojärvi, Saapunki ja Lylynperä. Sunnuntaina normaalimatkoilla maajoukkueessa hiihtävät Niskanen ja Jauhojärvi, kansallisessa ryhmässä Jylhä, Saapunki ja Lylynperä.

”Upea viikonloppu seuralle! Tuli laajalla rintamalla onnistumisia. Hyvillä mielin kohti Rukan maailmancupin avausta”, manageri Hannu Koivusalo iloitsee.

Sunnuntain hiihdon Suomen Cup -lähetys keräsi Yle tv2:ssa huikeat katsojamäärät (800 000 tavoittavuus, 422 000 keskikatsojamäärä) ja oli kyseisen kanavan viikon katsotuin ohjelma.

Niskasen videohaastattelu: https://www.facebook.com/hiihdonsuomencup/videos/1833461530269396/
Niskanen ja Jauhojärvi pressitilaisuudessa: https://soundcloud.com/hiihtoliitto-1/sc-rovaniemi-miesten-pressi-niskanen-jauhojarvi-luusua
Jylhä pressitilaisuudessa sprintin jälkeen: https://soundcloud.com/hiihtoliitto-1/sc-sprintti-miesten-pressitilaisuus

Tulokset:

Rovaniemi:

Sprintti:
Miehet: 3. Martti Jylhä, 14. Teemu Härkönen, 70. Tino Tiilikainen
Naiset: 9. Katri Lylynperä, 11. Susanna Saapunki, 34. Sanna Martikkala.

Naiset, 10km: 7. Katri Lylynperä, 10. Susanna Saapunki, 19. Vilma Nissinen, 39. Sanna Martikkala
Miehet, 16,5 km: 1. Iivo Niskanen, 2. Sami Jauhojärvi, 27. Teemu Härkönen, 58. Tino Tiilikainen,

Jaa juttu:

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net