Katri Lylynperä VSTK:sta ensimmäisenä Utahin MM-kisaladuille

”Kisaradoista on hyvin vahvasti mieleen oma ensimmäinen nuorten MM-reissu Turkissa. Radat ja keli ovat vähän samantyylistä kuin siellä silloin 6 vuotta sitten. On ollut aika kylmää ja lumi on tosi kuivaa. Radoilla on helppohiihtoista nousua, toisaalta työpätkää löytyy aika pitkiäkin pätkiä. Se yhdistettynä kuivaan keliin, jokainen saa tehdä hommia ladulla aika paljon. Lumiolosuhteet ovat erinomaiset”, Lylynperä sanoo.

”Sprinttilatu muistuttaa minua pikkuisen Lillehammerin ja Falunin sprinttiradoista. Naisten ladulla on nousu alkuun, sen jälkeen koko ajan pikkuisen kaartava lasku, sitten tulee vielä yksi kova nousu ja lasku stadionille, stadionilla vielä lyhyt työpätkä. Vaikuttaa ihan kivalta ja hyvältä radalta. Eiköhän siinä tiistaina lyödä”, Lylynperä sanoo hymyillen.

Vuokatti Ski Team Kainuun kolmikon hyviin uutisiin kuuluu, että Eveliina Piippo on tervehtynyt.
”Pääsin jo treenaamaan kevyesti kisaladuille”, Piippo iloitsi sunnuntaina paikallista aikaa.

Tarkempi kisaohjelma kisasivuilta: http://utah2017.com/#race-info

Aikaero on yhdeksän tuntia.

Jaa juttu:

Eveliina Piippo

VSTK:lla monta onnistujaa Vuokatin Aateli Racessa

Moni Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtäjä onnistui 20-vuotisjuhliaan viettäneessä Vuokatin Aateli Racessa. Eveliina Piippo oli toinen, Jasmin Kähärä neljäs, Nelli-Lotta Karppelin kuudes ja

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net