Piippo upeasti sairastelujen jälkeen kahdeksas nuorten MM-laduilla

"Vähän kaksijakoiset fiilikset jäi kisasta. Olen tyytyväinen siihen, että annoin kaikkeni. Lääkintämiehet joutuivat taluttamaan minut maalialueelta pois, tein parhaani eikä jäänyt sen puolesta hampaankoloon. Nyt huomasi, kun on ollut kolme päivää kuumeessa ja yhden kovemman treenin ehti tehdä eikä ollut optimi valmistautuminen, niin tulos oli sen mukainen."

"En tiedä, jos olisi pysynyt koko reissun terveenä, niin kuinka paljon parempi sijoitus olisi voinut olla. Suksi toimi hyvin. Ei ollut paras tunne, muttei katastrofaalinenkaan", Piippo mietti.

Piipon jälkeen sairastanut Vilma Nissinen oli kaksijakoisin fiiliksin päämatkansa jälkeen.

”Sunnuntaina, kun tulin kipeäksi, otin tavoitteeksi, että olen keskiviikkona viivalla. Viivalle päästiin, mutta eihän se mitään kummoista menoa ollut, aika löysää. Vähän juuri sellaista, miltä tuntuu sen jälkeen, kun on kipeenä ollut. Kuitenkin pääsin maaliin, eikä ollut mitään sairastuntemuksia. Olisi se ero kärkeen voinut olla isompikin. Aika paljon harmittaa, kun päämatka ja vuoden treenannut tuota matkaa varten ja sitten ei pääse täydessä terässä hiihtää. Tuli nyt tehtyä ekat vedot kisan muodossa, jospa perjantaina olisi parempi fiilis jo”, Nissinen sanoi.

Tulokset: https://data.fis-ski.com/dynamic/results.html?sector=CC&raceid=27775

Jaa juttu:

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net