Eveliina Piippo viides nuorten MM-laduilla, Vilma Nissinen 17:s

”Meni aika lailla odotusten mukaan, ei varmaan yllättänyt ketään, että olin ekan kierroksen jälkeen pertsalla 24:s.  En jäänyt lähtötelineisiin, mutta olin aika pussissa ja tuntui aika pahalta. Toiselle kierrokselle lähettäessä sain hiihdon aika rennoksi. Siinä nappasin jo jotain selkiä ja tulin kahdeksantena suksenvaihtoon. Sitten lappasin vapaata sen minkä jaksoin ja otin selkiä kiinni mitä ehdin ennen kuin matka loppui”, Piippo kertasi kisaansa.

Motivoitunut, kehittymishaluinen ja itsekriittinen urheilija oli hienosta sijoituksestaan kuitenkin hieman kaksijakoisin fiiliksin tuoreeltaan:
”Sisimmässäni odotin mitalia, uskoin olevani tällä reissulla siinä kunnossa. Siksi olen ollut aika pettynyt, vaikka varmasti hetken päästä pystyn olemaan tähän sijaan tosi tyytyväinen. Olen miettinyt tosi paljon mitä pitäisi tehdä paremmin ja olen tullut siihen tulokseen, etteivät (Ville) Oksanen ja Juho (Halonen) mitään hupiukkoja ole, kun ne siitä nopeudesta ja voimasta puhuvat. Sitä vauhtia tarvitaan, jos meinaa täällä pärjätä. Nyt vielä kaikki peliin viestissä.”

Vilma Nissiselle yhdistelmäkilpailu oli jo parempaa kuin päämatkalla vitosella.

”Aika paljon parempaa, muttei mitään nautinnollista. Tuntui siltä, että olisin tarvinnut vielä pari peruslenkkiä vielä alle. Pertsan osuus meni yllättävän hyvin. Olin 12:ntena pertsan jälkeen. Vapaalle lähdettäessä alku oli aika vaikea. Vapaalla lihaksisto ei lähtenyt toimimaan niin hyvin, ja se oli aika taistelua. Sijat 7–16 letka meni siinä edessä, ja kun tokalla kiekalla tuli alussa vähän heikompi hetki. He pääsivät siinä karkuun. Normimatkat olivat aika iso pettymys, olisin mielellään sitä kymppisakkisijoitusta täältä lähtenyt hakemaan”, kaikkensa ladulle jättänyt Nissinen sanoi.

Jaa juttu:

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net