Härkönen Vuokatti Hiihdon 50 kilometrin vapaan voittaja

Leevi Mutru oli kolmas.

”Muutaman irtiottoyrityksen päätteeksi pääsin omille teilleni. Alku 20 kilometriä hiihdeltiin aika maltillisesti, sitten tuli vauhtia lisää, kun lähdettiin Vaaran maisemiin. Porukka alkoi repeilllä, ja Rekivaaran ja Heikkilän välillä Maunukselan kanssa haastoimme toisiamme”, Härkönen tiivisti ratkaisun vaiheita.

Hän osallistui Vuokatti Hiihtoon vasta toisen kerran.

”Viime vuonna olin. Mukava hiihto tämä on, aurinkokin paistoi. Toivottavasti tämä oli Kontiolahden SM-hiihtoja ajatellen hyvää valmistautumista ja ehdin palautua kympin vaparille”, ennen Vuokatti Hiihtoa sotilaiden SM-hiihdoissa kilpaillut mies tuumi.

Teemun maaliintulo ja videohaastattelu Facebook-sivuillamme.

Jaa juttu:

Neljä mitalia rullahiihdon SM-kilpailuista

Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtäjät onnistuivat mainiosti rullahiihdon SM-kilpailuissa Vuokatissa. Katri Lylynperä voitti sprintin, Eero Rantala otti sprintissä hopeaa ja 20-vuotiaiden 16 kilometrillä

Eero Rantala vahvistaa kovaa miesten joukkuetta

VSTK:n nuorten mieshiihtäjien osasto vahvistui entisestään, kun Vehkalahden Veikkojen kasvatti Eero Rantala liittyi porukkaan. 19-vuotias Rantala asuu ja opiskelee Vuokatissa, joten siirto oli

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net