Huikea MM-talvi jatkuu vielä SM-hiihdoissa – tuoreimmat kuulumiset somessa

Vuokatti Ski Team Kainuun urheilijoita valittiin Lahteen MM-hiihtoihin viisi, ja heistä mitaleille ylsivät maailmanmestaruuden voittanut Iivo Niskanen ja Iivon kanssa parisprintissä MM-pronssia saanut Sami Jauhojärvi. Martti Jylhä oli kauden tärkeimmässä kisassaan kauden parhaassa iskussaan ja oli seitsemäs. Katri Lylynperä ja Susanna Saapunki saivat tulevia vuosia ajatellen tärkeää kokemusta ja karsiutuivat vain niukasti jatkosta sprintissä.

Olemme seuranneet kilpailijoidemme kautta tiiviisti sosiaalisen median kanavissamme @vuokattiskiteam Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Seuraa sinä meitä kaikissa kanavissamme, niin pysyt kartalla!

Kausi jatkuu kuitenkin vielä, vuorossa on Kontiolahden ja Ylitornion SM-viikonloput. Ennakkotunnelmia lähipäivinä myös täällä nettisivuilla.

Jaa juttu:

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net