Naiskolmikko viestissä kakkoseksi, Musti pronssille 50 kilometrillä ja Haku-Veikon hopeapokaali seuralle

Viesticupin päätöskilpailussa Katri Lylynperä, Vilma Nissinen ja Eveliina Piippo ottivat kakkossijan, henkilökohtaisilla SM-pitkillä matkoilla Sami Jauhojärvi taisteli kotimaisemissaan pronssia ja Piippo ylsi aikuisten SM-tasolla toistaiseksi parhaaseensa oltuaan kuudes. Lisäksi Jauhojärvi, Teemu Härkönen ja Tino Tiilikainen olivat toivotun vahvoja 50 kilometrillä kolmikkona ja VSTK voitti jälleen Haku-Veikon hopeapokaalin joukkuekisan parhaana. Suomen Cupin kokonaiskilpailussa naisten viesticupissa VSTK oli neljäs ja henkilökohtaisessa kilpailussa Jauhojärvi toinen.

”Naisten hyvä panos loppukauden viesteissä oli todella positiivinen asia. Samoin Samin huikea taistelu uran 60:nnelle SM-mitalille ”huonommalla” tyylillään. Suomen Cupin viesticupissa seuralla oli erikoinen vuosi. Maajoukkuetehtävät loivat erityisen haastavan pohjan joukkueiden kasaamiselle ja naisilta jäi jopa yksi kisa kokonaan hiihtämättä. Toisaalta saimme kolme hiihtäjää nuorten MM-hiihtoihin, viisi hiihtäjää Lahden MM-kisoihin joista vielä tuomisina MM-kultaa ja pronssia. Eli ei tässä oikein pettynytkään voi olla”, naurahtaa manageri Hannu Koivusalo.

Nyt on monilla aikaa hengähtää, mutta pian urheilijoillakin alkaa jälleen uusi harjoituskausi kohti tulevan kauden tavoitteita. Kesällä ohjelmassa on jälleen jo perinteinen Vuokatin Aateli Race, joka järjestetään jälleen juhannuksen jälkeisellä viikolla.

”Urheilijoilla alkaa nyt ansaittu loma. Lappu on seuraavan kerran monella rinnassa maastojuoksun- ja rullahiihdon yhdistävässä Vuokatin Aateli Racessa heti juhannuksen jälkeen. Lähes viikon mittaiseksi kasvanut tapahtuma sisältä kisojen lisäksi myös antoisia seminaareja”, Koivusalo sanoo.

Tarkempia tietoja Vuokatin Aateli Racesta vuokattiskiteam.fi -nettisivuilla lähiviikkoina.

Piipon videohaastattelu: https://www.facebook.com/vuokattiskiteam/videos/1113375728767045/
Jauhojärven videohaastattelu: https://www.facebook.com/vuokattiskiteam/videos/1113494975421787/
Viestinaisten videohaastattelu: https://www.facebook.com/vuokattiskiteam/videos/1112542445517040/

Kuvia: https://www.facebook.com/pg/vuokattiskiteam/photos/?tab=album&album_id=1112656002172351

sekä kuvapankissamme: https://hiihtoniilo.kuvat.fi/kuvat/Vuokatti%20Ski%20Team%20Kainuu%20Kausi%202016-17/?pw=vuokatti2017

 

 

 

Jaa juttu:

Eveliina Piippo

VSTK:lla monta onnistujaa Vuokatin Aateli Racessa

Moni Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtäjä onnistui 20-vuotisjuhliaan viettäneessä Vuokatin Aateli Racessa. Eveliina Piippo oli toinen, Jasmin Kähärä neljäs, Nelli-Lotta Karppelin kuudes ja

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net