Vuokatti Ski Team Kainuun valtakunnallinen nuorisoleiri kasvattaa suosiotaan

Vuokatti Ski Team Kainuu haluaa jo perinteeksi muodostuneella leirillä tukea ja edistää ympäri Suomea eri seuroista tulevien lasten ja nuorten maastohiihdon harrastamista.

”Vuokatti Ski Team Camp on osa seuran lapsiin ja nuoriin kohdistuvaa työtä Vuokatin Aateli Race -rullahiihtotapahtuman ja hiihtokoulutoiminnan lisäksi. Näissä kaikissa toteutuu malli, jossa nuoret saavat olla idoliensa kanssa tekemisissä – kilpa-ja huippu-urheilu paiskaavat aidosti kättä nuorisotoiminnan kanssa. Valtakunnallisuus on seuran nuorisotoiminnassakin järkevä valinta, koska haluamme hyödyntää kotipaikkamme Vuokatin ainutlaatuisia harjoitusolosuhteita yhteisen hyvän puolesta”, Vuokatti Ski Team Kainuun manageri Hannu Koivusalo sanoo.

Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtäjistä leirillä ovat ohjaajina leirin rehtori Tino Tiilikainen, Katri Lylynperä, Vilma Nissinen, Eveliina Piippo ja maanantaina 12.6. Iivo Niskanen. Maastohiihtomaajoukkueen haastajaryhmään kuuluvalle 23-vuotiaalle Lylynperälle leiri on mieluisa tilaisuus jakaa omia kokemuksiaan hiihtäjänä nuorille.

”Erityisesti haluan korostaa monipuolista harjoittelua lapsena ja nuorena, paljon ja ilolla. Tärkeää on, että tekeminen on myös hauskaa. Hienoa on myös se, että nuoret oppivat tuntemaan hiihtäjiä, ja vastaavasti me heitä. Lapset ja nuoret mallintavat idoleitaan ja heidän tekemistään upeasti, joten parasta mitä voimme heille antaa, on mahdollisimman hyvä, iloinen ja motivoitunut esikuva”, viime talvena aikuisten MM-debyyttinsä tehnyt hiihtäjä sanoo.

Leirin ohjelma

Jaa juttu:

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net