Turo Sipilä Vuokatti Ski Team Kainuun väreihin

Keravalaislähtöinen Sipilä on asunut Vuokatissa neljä vuotta. Hän kävi Sotkamon Urheilulukion ja on parhaillaan armeijassa Kajaanissa.
– Tämä on sellainen seura, ettei toista Suomesta löydy. Ympäristö ja tekemisen meininki ovat täysi sata, jos ei ylikin. Se ja viestijoukkue vetivät puoleensa, Sipilä sanoo.
Kasvattiseuraansa Keravan Urheilijoita Sipilä kiittää suuresti ja kehuu yhteistyöstä. Seura auttoi hänet hiihtäjänä mahdollisimman pitkälle, nyt matka huipulle jatkuu uusissa väreissä. Sipilä nähdään Vuokatti Ski Team Kainuun väreissä jo Suomen Cupin avauksessa Vuokatissa. Harjoittelu on syksyä kohden sujunut nousujohteisesti.
– Kesällä oli lonkan rasitusvamman kanssa ongelmia, se rokotti harjoittelua. Syksyn tullen olen päässyt tekemisen makuun. Tämän kauden tavoitteena on nuorten MM-kilpailut, lisäksi viestit ja toki aikuisten SM-kisoissa on tarkoitus hiihtää kovaa, Sipilä sanoo.
Sotkamolaisen Vesa Mäkipään valmennettava satsaa lähivuodet täysillä hiihtoon ja viihtyy Vuokatissa mainiosti.
– Seuraavat muutama vuosi menee varmasti Vuokatissa hiihdon ehdoilla, katsotaan se kortti nyt.
Vuokatti Ski Team Kainuun manageri Hannu Koivusalo on tyytyväinen ja innoissaan Sipilän liittymisestä seuraan.
– On mukava saada porukkaan nuori, lahjakas ja motivoitunut urheilija. Viestit ovat seuralle tärkeitä ja kokemus on osoittanut, että hiihtäjiä pitää olla ”riittävästi”, jotta saataisiin joukkue joka kisaan. Henkilökohtaisella puolella Turo on jo nyt tehnyt hyviä tuloksia, ja uskon, että seuraympäristömme antaa hänelle edelleen lisäpotkua urallaan, Koivusalo sanoo.

Turo Sipilä    

Syntymäaika: 26.02.1997             
Kotipaikkakunta: Kerava/Vuokatti    
Aikaisempi seura: Keravan Urheilijat    
Kasvattaja seura: Keravan Urheilijat    
Pituus: 178cm                                                
Paino: 70kg    
Ammatti / opiskelu: Maastohiihtäjä, varusmiespalveluksessa         
Valmentaja: Vesa Mäkipää        
Saavutukset:
 -nuorten MM sprintti 9.sija 2017
 -10 henk.koht nuorten SM-mitalia
 -Pronssia nuorten PM-kisojen sprintistä ja viestistä 2015

 

Jaa juttu:

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net