Mikkonen teki voittoisan VSTK-debyytin, Nissinen ensimmäistä kertaa sprintissä SC-podiumille

Vilman videohaastattelu
Juhon videohaastattelu

Suomen Cupin avausviikonloppu tarjosi myös mielenkiintoiset viestit, jossa VSTK taisteli hienosti podium-sijasta loppuun asti. Eveliina Piippo joutui ankkuriosuudella taipumaan vain 0,2 sekunnilla kolmossijataistossa Jämin Jänteelle. Kautensa viestissä avanneen Piipon ja avausosuuden hiihtäneen Nissisen lisäksi viestiä vei vuokattilaisen yya-avun turvin vierailevaksi edustajaksi tullut Ann-Mary Ähtävä. Miesten viestissä uusi nuorukaisemme Turo Sipilä teki sen mitä selkävaivaltaan vapaalla pystyi, Tino Tiilikainen avasi omalla hyvällä tasollaan kautensa ja Mikkonen päätti viikonlopun tuomalla VSTK:n maaliin 13:ntena.

”Hieno ja työntäyteinen viikonloppu! Kauden näin varhainen alku on meille useita maajoukkuehiihtäjiä omaavana seurana haastava. Moni hiihtäjämme avaa kauden vasta myöhemmin. Juhon ja Vilman kovat suoritukset lauantaina ja naisten huikea viestitaistelu olivat viikonlopun parasta antia. Ann-Mary Ähtävän mukaantulo seuraan viime tingassa pitää menestymisen viestin kokonaiscupissa edelleen hengissä”, manageri Hannu Koivusalo sanoi avausviikonlopun jälkeen.

Suomen Cupin viestipäivä keräsi myös kovat katsojaluvut, sillä viestilähetys oli Yle TV2:n viikon katsotuin ohjelma. Keskikatsojamäärä oli 362 000 ja tavoittavuus 561 000 (tarkempi tilasto). Vuodesta toiseen kovina pysyvät luvut tuovat valko-violeteillekin merkittävää näkyvyyttä kauden mittaan.

Seuraavan kerran Suomen Cupia kilpaillaan 18.-19. marraskuuta. Sitä ennen yhä useampi valko-violetti avaa kilpailukautensa Oloksella FIS-kisoissa.
 

 

Jaa juttu:

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net