Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtokoulussa viihtyvät niin kanta-asiakkaat kuin uudet tulokkaatkin

Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtokoulu liikuttaa jo neljättä kauttaan junioreita monipuolisesti laadukkaiden harjoitusten parissa. Yhteistyössä Vuokatin Urheiluopiston sekä Sotkamon Jymyn kanssa toteutettavan hiihtokoulun rehtorina toimii VSTK:n hiihtäjä Tino Tiilikainen.

Jälleen lokakuussa käynnistyneessä hiihtokoulussa on aktiivisesti mukana 20–30 lasta. Mukaan voi tulla koko kaudeksi tai vaikka vain yksittäisille kerroille, jolloin huipputason ohjauksesta ja hauskasta toiminnasta pääsevät osallisiksi sotkamolaisten lisäksi myös matkailijat.

”Osa hiihtokoulussa olevista on ollut mukana alusta lähtien, mutta noin puolet on tällä kaudella uusina mukaan tulleita. On hienoa huomata, kuinka innokkaita kaikki junnut ovat tekemään asioita. Mukavaa on ollut huomata, että sana laadukkaasta toiminnastamme niin hiihtokoulussa kuin seurassa on kiirinyt, sillä myös yksityisopetusta eri-ikäisille hiihtäjille osataan kysyä meiltä paljon. Vuokattiin aktiivilomalle tulevat matkailijat osaavat jo hyvin hyödyntää palveluamme”, Tiilikainen sanoi hiihtokoululaisten menoa katsellessaan.

VSTK tekee hiihtokoulun puitteissa monitahoista yhteistyötä, sillä parhaillaankin pari Urheiluopistolla liikunnanohjauksen perustutkintoa suorittavaa opiskelijaa tekee hiihtokoulussa harjoitteluaan.

”Se on ollut hienoa huomata, että opiskelijat haluavat tulla harjoitteluun hiihtokouluumme. Mikä olisikaan parempaa käytännön kokemusta kuin hiihtokoulun vetäjänä toimiminen”, Tiilikainen sanoo tyytyväisenä.

Hiihtokoulu on toinen Vuokatti Ski Team Kainuun merkittävistä satsauksista juniorihiihdon parissa. Toinen on Vuokatti Ski Team Camp, joka kokoaa ympäri Suomea tulevia junioreita harjoittelemaan VSTK:n huippuhiihtäjien opissa jälleen kesäkuussa 2018. Tarkemmat päivät ovat 9.–12. kesäkuuta.

”Seura haluaa antaa oman panoksensa hiihdon tulevaisuudelle niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Hiihtokoulun ja Vuokatti Ski Team Campin lisäksi myös kesätapahtuma Vuokatin Aateli Race sisältää toimintaa lapsille ja nuorille. Urheilijamme ovat kuviossa hyvin mukana, ja se tuo myös selkeää lisäarvoa yhteistyökumppaneillemme. Todellista win-win-win toimintaa”, Vuokatti Ski Team Kainuun manageri Hannu Koivusalo sanoo.

Lisää hiihtokoulusta
Lisää Vuokatti Ski Team Campista

 

 

Jaa juttu:

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net