Nissinen ja Piippo nuorten MM-kisoihin, Jylhä ja Niskanen Planicaan

Suomen joukkueeseen nuorten MM-kisoihin Sveitsin Gomsiin valittiin kaksi Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtäjää, Vilma Nissinen (U23) ja Eveliina Piippo (U20). Tänään maanantaina julkistettiin myös valinnat ensi viikonlopun maailmancupiin Planicaan, jonne VSTK:n urheilijoista matkaavat Iivo Niskanen ja Martti Jylhä.

"Kauden ensimmäiset SM-kisat mukavasti paketissa. Nyt eletään hektistä aikaa. Osa urheilijoista lähtee kohta nuorten MM-hiihtoihin eikä olympiajoukkueen julkistaminenkaan ole kaukana. Vöyrillä on ensi lauantaina jälleen Suomen Cupin viestit, joissa taistellaan taas kärkisijoista", VSTK:n manageri Hannu Koiusalo sanoo.

Niskanen ja Ohtonen Sportmagasinetissa keskiviikkona

Iivo Niskanen ja Olli Ohtonen Sportmagasinet -ohjelmassa pitkässä jutussa Yle Fem Teemalla keskiviikkona 17.1. klo 19. Juttu ja koko ohjelma keskiviikosta eteenpäin myös Yle Areenassa.

Jaa juttu:

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net