Naisten viestijoukkue taisteli loppuun asti voitosta Rukan Suomen Cupissa

Vuokatti Ski Team Kainuun nuori naisten joukkue taisteli loppuun asti voitosta Rukalla Suomen Cupin viestissä lauantaina. Vilma Nissisen, Katri Lylynperän ja Eveliina Piipon muodostama trio sijoittui lopulta upeasti toiseksi Lempäälän Kisan jälkeen. Miesten varamiehinen VSTK-kolmikko oli tällä kertaa 21:s.

Sunnuntaina henkilökohtaisilla matkoilla Eveliina Piippo oli hienosti viides ja Katri Lylynperä 12:s. Miehistä Tino Tiilikainen oli 16:s. Suomen Cupissa kakkosena oleva Juho Mikkonen keskeytti. Naisten hiihtojen lisäksi hyviä uutisia kuului Kiinasta, kun Martti Jylhä hiihti kansainvälisessä kutsukilpailussa kovassa seurassa kolmanneksi.

”Rukalla parasta oli naisten viestin huikea taistelu ja Eveliinan sunnuntain henkilökohtainen kisa. Miesten puolella sairastelut tekivät joukkueen kasaamisen todella vaikeaksi. Taivalkoskelle lähdetään taistelemaan mestaruuksista joka päivä”, VSTK:n manageri Hannu Koivusalo sanoi.

Taivalkosken SM-kilpailuissa 6. –8. huhtikuuta hiihdetään kauden viimeiset Suomen Cupit. VSTK on naisten viesticupissa kuudentena 82 pistettä kärjestä ja vain 56 pistettä kolmossijasta. Kun viestin voittaja saa 200 pistettä, on Taivalkoskella vielä paljon pelissä kokonaiscupin osalta. Henkilökohtaisella puolella kakkosena olevaa Mikkosta ei Taivalkoskella valitettavasti nähdä taistelemassa cup-voitosta, sillä hän edustaa sotilaiden MM-kilpailuissa.

 

 

 

 

Jaa juttu:

Neljä mitalia rullahiihdon SM-kilpailuista

Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtäjät onnistuivat mainiosti rullahiihdon SM-kilpailuissa Vuokatissa. Katri Lylynperä voitti sprintin, Eero Rantala otti sprintissä hopeaa ja 20-vuotiaiden 16 kilometrillä

Eero Rantala vahvistaa kovaa miesten joukkuetta

VSTK:n nuorten mieshiihtäjien osasto vahvistui entisestään, kun Vehkalahden Veikkojen kasvatti Eero Rantala liittyi porukkaan. 19-vuotias Rantala asuu ja opiskelee Vuokatissa, joten siirto oli

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net