Vuokatti Ski Team Campilla viihtyvät huiput ja junnut

Vuokatti Ski Team Camp jättää hauskoja muistoja sekä leiriläisille että ohjaajina toimiville Vuokatti Ski Team Kainuun huippuhiihtäjille. Tänä vuonna 9. –12. kesäkuuta järjestettävä leiri toteutetaan yhteistyössä Mari Laukkasen #beachampionwithme -ampumahiihtoleirin kanssa. Vuokatti Ski Team Campille on jo ilmoittautunut 68 junioria, lisäksi ampumahiihtoleirille 17 junioria.

Raumalainen Anni Rohila oli viime vuonna leirillä ensimmäistä kertaa ja tulee innoissaan mukaan tällekin vuodelle. Viime vuoden leirin parhaat jutut ovat tuoreina muistissa.

– Kun kuvattiin tekniikkaa ja katsottiin videoilta ja annettiin palautetta. Lisäksi kivaa oli Vuokatin valloitus ja se, että sai uusia kavereita. Kivaa oli myös, kun Iivo oli siellä, Anni sanoo.

Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtäjiltä Anni sai paljon oppia:

– Sain paljon tekniikkavinkkejä, miten pääsee tekniikassa eteenpäin. Sain erilaisia vinkkejä hiihtämiseen. Hymy nousi, kun sai apua tekniikkaan ja kaikkeen muuhunkin, Anni muistelee.

Leiri oli niin mukava, että odotukset ovat samanlaiset tälläkin kertaa.

– Odotan samantyyppistä leiriä kuin viime vuonna. Uusia kavereita ja tekniikkavinkkejä, samaa mallia tänä vuonna!

Vuokatti Ski Team Kainuun Vilma Nissinen muistaa itse yhä, miten hauskaa hänellä oli juniorina Piken ja Mustin leireillä.

– Siellä oli aina hyvä ja kannustava meno, ja sieltä jäi paljon muistoja ja oppeja. Olen Vuokatti Ski Team Campeilla pyrkinyt pitämään yllä rentoa ja innostavaa meininkiä ja neuvomaan perusasioiden kanssa. Junnuista tarttuu huippuhyvä fiilis, kun näkee, että niillä on hauskaa ja pystyy opettamaan uusia juttuja, Nissinen sanoo.

Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtokoulun rehtori Tino Tiilikainen on innolla ohjaamassa junnuja myös leirillä.

– Eniten haluaisin leiriläisten oppivan yleisesti liikunnallista elämäntapaa, jota myös omalla esimerkillämme näytämme ja opastamme, miten itse teemme. Hauskaa on ollut myös kuulla, että esimerkiksi iisalmelaiset ovat omaan hiihtokouluunsa poimineet juttuja, joita olemme leirillä tehneet, Tiilikainen sanoo.

Leiriohjelma: https://vuokattisport.fi/wp-content/uploads/2017/10/Vuokatti_Ski_Team_Camp_9.-12.6.2018_runko-ohjelma-2.pdf

 

Jaa juttu:

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net