Valko-violetti kilpailukausi alkaa Vuokatin Suomen Cupissa

Kuusi valko-violettia avaa kilpailukautensa Vuokatin Suomen Cupissa viikonloppuna. Sprintissä lauantaina kilpailevat Katri Lylynperä, Vilma Nissinen, Aija Söyrinki, Miska Poikkimäki ja Turo Sipilä. Viestissä miesten kolmikon täydentää Tino Tiilikainen.

Söyrinki ja Poikkimäki kilpailevat ensimmäistä kertaa Suomen Cupissa Vuokatti Ski Team Kainuun väreissä. Poikkimäki odottaa viikonloppua uuden seuran väreissä mielenkiinnolla.

– Syyskuun sairastelujakson jälkeen harjoittelu on sujunut hyvin ja nousujohteisesti, hän sanoo.

Myös Aija Söyrinki avaa kautensa positiivisin mielin uuden seuran väreissä.

– Kiva päästä hiihtään taas kisaa. Kauden ensimmäiset kisat on olleet minulle aina aika haasteellisia, kun kisakunto on haettu vasta kisojen kautta. Mielenkiinnolla odotan viikonloppua, Söyrinki sanoo.

Muista VSTK:laisista Martti Jylhä, Eveliina Piippo ja Juho Mikkonen ovat vielä tämän viikon Val Senalesissa leirillä ja avaavat kautensa Rovaniemen Suomen Cupissa.

Urheilijoiden kuulumisia myös instagramissamme @vuokattiskiteam sekä #vstk tunnuksena kannattaa myös ottaa seurantaan, sillä urheilijamme käyttävät tuota myös omissa päivityksissään. Viikonvaihteessa urheilijakommentit videomuodossa tuoreeltaan Instagramissamme, joten kannattaa ottaa tili viimeistään nyt seurantaan.

Edessä mielenkiintoinen kausi

Vuokatti Ski Team Kainuun manageri Hannu Koivusalo on innoissaan jälleen yhden mielenkiintoisen hiihtokauden pyörähtäessä käyntiin. Seefeldin MM-kilpailut ja Lahdessa järjestettävät nuorten MM-kilpailut ovat monen tiimiläisen päätähtäimiä, kotimaisia koitoksia unohtamatta.

– Ennakkoon todella mielenkiintoinen ja huikea kausi tulossa. Lajin TV-näkyvyys nousee ennen näkemättömälle tasolle, kun Suomen Cupin lisäksi maailmancup palaa avoimille kanaville. Meidän osalta on selvästi odotettavissa kaksien MM-kisojen kausi. Nuoresta joukkueesta monella on saumaa olla mukana nuorten MM-kotikisoissa Lahdessa ja ”senioriosaston” tähtäin on Seefeldin aikuisten MM-hiihdoissa. Joku saattaa olla mukana molemmissakin. Harjoituskaudelta kantautuneet viestit luovat positiivista odotusta. Miesten joukkueessa on menossa sukupolvenvaihdos ja naisten joukkueessa on vahvuutta laajalla rintamalla mm. neljän maajoukkuehiihtäjän voimin, Koivusalo sanoo.

Sponsorointi ja tapahtumat Awards 2018 – olemme ehdolla Vuoden sponsorointitoteutukseksi, äänestää ehtii 11.11. asti!

Yleisöäänestys on auki!

Meitä pääset äänestämään http://sponsorointijatapahtumamarkkinointi.fi/awards/vuokatti-ski-team-kainuu/

Lisätietoja tapahtumasta: http://sponsorointijatapahtumamarkkinointi.fi/awards2018/

 

Jaa juttu:

Eveliina Piippo

VSTK:lla monta onnistujaa Vuokatin Aateli Racessa

Moni Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtäjä onnistui 20-vuotisjuhliaan viettäneessä Vuokatin Aateli Racessa. Eveliina Piippo oli toinen, Jasmin Kähärä neljäs, Nelli-Lotta Karppelin kuudes ja

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net