Miska Poikkimäelle kolme SM-kultaa Kuopiosta

Miska Poikkimäki vei täyspotin Kuopiossa nuorten SM-laduilla. Poikkimäki voitti perjantaina sprintin, jatkoi hyvää kulkuaan lauantaina perinteisen kympillä ja huipensi viikonloppuna takaa-ajona hiihdetyn vapaan 15 kilometrin voittoon.

Muista valko-violeteista Turo Sipilä oli sunnuntaina neljäs ja Aija Söyrinki kahdeksas, perinteisellä Sipilä oli 12:s ja Söyrinki 11:s.

”Sprintissä oli kaikista vahvinta menoa Kuopiossa. Hiihtäminen oli tosi helppoa, pystyin helposti irtoamaan muusta porukasta ja hallitsemaan eriä. Vahvaa hiihtoa koko päivä. Lauantaina pertsa oli jaksava hiihto alusta loppuun. Siitä hiihdosta puuttui vähän herkkyys, ei ihan sellaista nautiskelua kuin olisi voinut. Silti ihan hyvä veto ja päivän kakkonen (M23-sarjan voittajan Lauri Lepistön jälkeen).  Tänään oli vähän reisi tyhjä, mutta jaksoin hiihtää 15 kilometriä hyvää vauhtia. Tänäänkin päivän kolmanneksi nopein aika”, Poikkimäki summasi urakkaansa.

Hän viihtyi Kuopiossa hiihdetyssä takaa-ajossa, joka oli sieviläiselle uusi ja mieluinen kokemus. Poikkimäen oli tarkoitus lähteä Skandinavia-cupiin seuraavaksi, mutta hän jättää sen väliin ja kilpailee ennen Haapajärven nuorten SM-kisoja mahdollisesti jotain pienempiä kisoja.

Tulokset ja muuta infoa: www.nuortensmhiihdot.fi

Jaa juttu:

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net