Eltelin ja Vuokatti Ski Team Kainuun menestyksekäs yhteistyö jatkuu

Johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialalla Eltel ja maastohiihdon erikoisseura Vuokatti Ski Team Kainuu ovat sopineet yhteistyön jatkosta seuraavan kolmen hiihtokauden osalta. 

Eltel on menestynyt omalla toimialallaan haastavassa markkinassa hyvin ja on markkinajohtaja. Vuokatti Ski Team Kainuu puolestaan on 25 toimintavuotensa aikana saavuttanut mm. 40 viestin SM -mitalia joista yli puolet kultaa.

”Vuokatti Ski Team tekee kovaa ja näkyvää tulosta huippu-urheilun saralla. Tämän lisäksi seuralla on merkittävää yhteiskuntavastuullista toimintaa mm. lasten ja nuorten leirien sekä hiihtokoulun muodossa. Yhteistyömme sisältää jatkossa enenevässä määrin myös henkilökunnan liikuttamiseen ja hyvinvointiin liittyviä asioita. Jatkamme tätä kahden voittajajoukkueen monipuolista kumppanuutta hyvillä mielin”, toteaa Eltelin kaupallinen johtaja Janne Kallionpää.

”Kolmivuotinen pääyhteistyökumppanuussopimus nykytilanteessa on erittäin merkittävä seuran kannalta. Tämä luo hyvää pohjaa ja luottamusta tulevan kauden rakentamiseen sekä kauemmas tulevaisuuteen”, sanoo Vuokatti Ski Team manageri Hannu Koivusalo.

”Kotimaisen kilpailutoiminnan lisäksi useat seuran hiihtäjät tähtäävät ensi kaudesta alkavaan kolmen vuoden arvokisaputkeen. Yhteistyökumppanien rooli menestyksen mahdollistajana on keskeinen”, jatkaa Koivusalo.

Eltelin ja Vuokatti Ski Team Kainuun yhteistyö on alkanut jo vuonna 2003.

 

Lisätietoja:

Eltel: kaupallinen johtaja Janne Kallionpää 040 311 3191

Vuokatti Ski Team Kainuu: manageri Hannu Koivusalo 050 407 7500

Eltel: Teknisten palveluiden toimittaja sähkö- ja tietoliikenneverkko toimialalla. Eltelillä on Suomessa 63 toimipistettä ja noin 1.500 työntekijää. 

Vuokatti Ski Team Kainuu: Maastohiihdon erikoisseura. Toimintaa vuodesta 1995. Viisi hiihtäjää mukana maajoukkuevalmennuksessa.

Jaa juttu:

Eveliina Piippo

VSTK:lla monta onnistujaa Vuokatin Aateli Racessa

Moni Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtäjä onnistui 20-vuotisjuhliaan viettäneessä Vuokatin Aateli Racessa. Eveliina Piippo oli toinen, Jasmin Kähärä neljäs, Nelli-Lotta Karppelin kuudes ja

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net