Kolme VSTK:laista sprintin finaaleissa, viestijoukkueet palkintosijojen tuntumassa cup-avauksessa

Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtäjät olivat palkintosijojen tuntumassa molempina päivinä Suomen Cup -kauden avauksessa Vuokatissa. Naisten sprintissä Katri Lylynperä oli neljäs ja Vilma Nissinen kuudes, miesten puolella päivän paras nuori hiihtäjä oli kuudenneksi sijoittunut Emil Liekari. Viestissä naiset olivat sijalla neljä, miehet sijalla viisi.

– Loppukiri on minulla vahva, mutta alku pitäisi saada paljon vahvemmaksi, että voi odottaa jotain tulosta kansainvälisistäkin kisoista, Lylynperä tuumi.

Nissisen viime viikkoihin on kuulunut myös pientä sairastelua, joten finaalipaikka sprintissä oli ilahduttavaa.

– Todella plusmerkkinen päivä. En olisi vielä alkuviikosta ajatellut, että pystyn välierissä olemaan. Neljä kovaa hiihtoa vie varmasti eteenpäin, Nissinen sanoi.

Nuorisokaartin uusi tulokas Emil Liekari eteni vahvasti sprinttifinaaliin:

– Olen tyytyväinen päivän antiin. Positiivinen merkki päivälle ja kauden avaukselle. Tästä on hyvä lähteä jatkamaan kautta ja treenejä, Liekari sanoi.

Manageri Hannu Koivusalo näki viikonvaihteessa kokonaisuutena paljon positiivista.

– Hyvä avaus, mutta nälkää jäi varmasti niin henkilökohtaisella kuin joukkuetasolla. Olennaista kuitenkin, että ollaan mukana kärkikahinoissa laajalla rintamalla. Emil Liekarilla todella positiivinen viikonloppu, Koivusalo sanoi.

Kuuntele kommentteja viikonlopun kisoista Soundcloud-kanavallamme

Emil Liekarin videohaastattelu Suomen Cupin Facebookissa

Kuvapankkiin päivitetty kuvia viikonlopulta

Jaa juttu:

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net