Nissinen ja Kuorelahti vireessä Vantaan Suomen Cupissa

Vilma Nissinen ja Topi Kuorelahti ylsivät palkintopallisijojen tuntumaan Suomen Cupissa Vantaalla. Nissinen oli perinteisen vitosella neljäs ja Kuorelahti perinteisen kympillä viides. Viestipäivänä Nissinen jatkoi vahvaa menoaan viestin avausosuudella, naisten joukkue oli lopulta kymmenes.

Nissiselle perinteisen vitonen jätti hyvän maun, sillä se kertoi, että vaikean alkutalven jälkeen vire on kehittynyt jo varsin hyväksi.

– Oli aika hyvä fiilis hiihtää! Uskon, että jokainen päivä, joka pystytään oikein tekemään, vie eteenpäin. Kesällä on kuitenkin tehty niin kovat pohjat. Ei ne mihinkään ole kadonneet, Nissinen sanoi.

Topi Kuorelahden viides sija kympillä saattoi yllättää monet, mutta Kuorelahti oli edellistalvena Vantaalla kymmenes ja haki siihen parannusta. Viides sija on Kuorelahdelle uran paras Suomen Cupissa.

– Oli se sijoitus vähän yllätys, muttei mikään jättipaukku. Kelihän oli sellainen, että eihän se hiihto missään vaiheessa oikein helpolta tuntunut. Se oli aika lailla semmoista työstämistä koko ajan. Kelin mukaan mentiin, mutta fyysinen vire oli kyllä ihan hyvä, jaksoin hiihtää hyvin. Seuraava maali on Pyhäjärvi (SM-hiihdot), sitä kohti rakennetaan, Kuorelahti sanoi.

Myös manageri Hannu Koivusalo iloitsi siitä, että Vantaalla päästiin kilpailemaan.

– Tammikuun ruuhkaisuus kisatapahtumien suhteen loi isoja haasteita meille joukkueiden kasaamisen suhteen. Muun muassa nuorten SM-hiihdot, Tour de Ski karanteineen jne. Katsotaan kuitenkin eteenpäin positiivisin mielin. Vilman ja Topin hyvät suoritukset lämmittivät paljon, Koivusalo sanoi.

Kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kilpaillaan Pyhäjärvellä 12. –14.2. Samalla viikolla on suunnitelmissa kilpailla Vuokatissa nuorten MM-mitaleista. Siellä toivottavasti nähdään VSTK:n joukosta Miska Poikkimäki ja Emil Liekari.

Jaa juttu:

Eveliina Piippo

VSTK:lla monta onnistujaa Vuokatin Aateli Racessa

Moni Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtäjä onnistui 20-vuotisjuhliaan viettäneessä Vuokatin Aateli Racessa. Eveliina Piippo oli toinen, Jasmin Kähärä neljäs, Nelli-Lotta Karppelin kuudes ja

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net