Jasmin Kähärä siirtyy Vuokatti Ski Team Kainuun väreihin – naisten joukkue vahvistuu entisestään

Vuokatti Ski Team Kainuun naisten joukkue saa kovan vahvistuksen, kun Mikkelin Hiihtäjiä koko uransa edustanut Jasmin Kähärä vaihtaa seuraa. Kähärälle, 21, seuran vaihto on luonteva askel huipulle tähtäävällä polulla.

– Koen tämän aika isoksi askeleeksi. Koko hiihtourani olen edustanut Mikkelin Hiihtäjiä, jossa olen hiihtokoulussa innostunut tästä lajista enemmän. Nuorten sarjojen aikana taso nousi niin meillä joukkueena kuin itsellä henkilökohtaisesti. Nyt koen, että tässä kohtaa on hyvä siirtyä kasvattiseurasta huippu-urheiluseuraan. Täällä saa tukea joukkuekavereilta ja taustajoukoilta. Uskon, että tästä tulee tosi hyvä juttu, Kähärä sanoo.

Hän odottaa mielenkiinnolla, mitä aika Vuokatti Ski Team Kainuun väreissä tuo.  

– Seurassa on samanhenkistä porukkaa. Se on minulle tärkeää. Kilpailu viestipaikoista on kovaa, mikä tuo varmasti vielä lisäbuustia, Kähärä sanoo.

Mikkeliläinen Kähärä kirjoitti ylioppilaaksi Sotkamon urheilulukiosta keväällä 2020 ja jäi asumaan parhaiden mahdollisten harjoitusolosuhteiden äärelle Vuokattiin.

– Kaikki tuki, kaverit ja kaikki mitä olen Mikkelissä ja Suur-Savon piirissä saanut kokea, ovat olleet todella arvokkaita itselleni. Ne ovat pitäneet yllä innon hiihtoon. Aina olemme siellä yhdessä tehneet ja yhdessä päässeet menestymään. Se on ollut minulle tosi tärkeä juttu. Seura vaihtuu Vuokattiin, mutta kotipaikkakuntani tulee aina olemaan Mikkeli. Aina tulen olemaan eteläsavolainen henkeen ja vereen, seuran vaihto ei tule sitä muuttamaan, Kähärä sanoo.

Vuokatti Ski Team Kainuun manageri Hannu Koivusalo on iloinen seuran uudesta kovasta urheilijasta.

– Seura vie eteenpäin urheilijoita yksilöinä ja haluaa sen lisäksi tehdä tulosta joukkueena. Jasmin on nuori, erittäin motivoitunut ja jo nyt menestynyt urheilija. Uskon että hän sopii porukkaan erinomaisesti ja vahvistaa entisestään kovaa naisjoukkuettamme. Tervetuloa valko-violettiin haarniskaan, Koivusalo sanoo.

Jaa juttu:

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net