Vuokatin Aateli Race kokosi jälleen hiihtokansan Vuokattiin – Piippo sai hyviä merkkejä

Vuokatti Ski Team Kainuun yhteistyökumppaneidensa kanssa järjestämä Vuokatin Aateli Race kokosi jälleen hiihtokansan Vuokattiin ja tarjosi kilpailuja hopeasompaikäisistä aikuisiin. VSTK:n hiihtäjille tapahtuma tarjosi monenlaisia tunteita, mutta esimerkiksi selkäleikkauksesta kuntoutuvalle Eveliina Piipolle rullahiihto-osuudet jättivät enimmäkseen positiivisia ajatuksia.

– Pääasia, että olen edelleen siinä maajoukkueen tuntumassa. Koville otti, vaikka jätinkin juoksun väliin. Toivoin ja odotin pienempää aikaeroa kärkeen, mutta onneksi talveen on vielä aikaa, Piippo sanoo.

Piippo oli prologissa viides ja hiihti 10 kilometrin rullahiihdossa kolmanneksi nopeimman ajan Krista Pärmäkosken ja Kerttu Niskasen jälkeen. Sekä Piippo että Pärmäkoski jättivät juoksuosuuden väliin.

Naisten kilpailussa Jasmin Kähärä oli lopputuloksissa 12:s. Miesten kilpailussa Emil Liekari oli 18:s ja Tino Tiilikainen 23:s.

– Oma kehityskohteeni tasuri on tuottanut tulosta. Juoksu on vähän kärsinyt, mutta hiihto on vahvistunut, Tiilikainen tiivisti.

Vuokatin Aateli Racen voittoja juhlivat seitsemännen kerran Iivo Niskanen ja kolmannen kerran Kerttu Niskanen. Tänä vuonna kilpailujen ja seminaarien muodostama perinteinen tapahtumakokonaisuus toteutettiin Vuokatin Hiihtoviikon nimellä.

– Seuran ”kesäpuristukset” ovat nyt onnistuneesti takana nuorten leirin, ja Vuokatin Aateli Racen / Hiihtoviikon muodossa. Meille on tärkeää olla laaja-alaisesti mukana kehittämässä hiihtoyhteisöä ja tarjota sinne toimintaa. Tämä antaa myös tarttumapintaa kumppaniyhteistyölle, manageri Hannu Koivusalo sanoo.

Lisää urheilijoiden kommentteja Aateli Racen aikana Instagramissamme tarinan kohokohdissa.

Jaa juttu:

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net