Eero Rantala vahvistaa kovaa miesten joukkuetta

VSTK:n nuorten mieshiihtäjien osasto vahvistui entisestään, kun Vehkalahden Veikkojen kasvatti Eero Rantala liittyi porukkaan. 19-vuotias Rantala asuu ja opiskelee Vuokatissa, joten siirto oli senkin puolesta luonteva.

– Seuran ammattimaisuus ja hyvä porukka (toivat seuraan). Olen aiemminkin pitänyt seuraa kovatasoisena, aika korkealla se on noissa viesteissä ollut, Rantala kertoo ajatuksiaan seurasta ja siirrostaan.

Nuorten sarjoissa useita mitaleita napannut Rantala on kehittynyt viimeisen parin vuoden aikana hyvää tahtia kohti kotimaista kärkeä, vaikka viime kausi oli haastava.

– Viime kausi loppui joulukuussa jalkavaivoihin. Toukokuuhun asti en päässyt treenaamaankaan kunnolla, mutta alkukaudesta meni kuitenkin hyvin. Nyt olen taas ihan hyvässä kunnossa. Päätavoitteena on nuorten MM-kisoissa perinteisen sprintti, Rantala kertoo.

Manageri Hannu Koivusalo on iloinen uuden hiihtäjän liittymisestä seuraan.

– Miesjoukkueen ”uudelleenrakennus” sai uuden palasen, kun Eero tuli mukaan porukkaan. Viesteissä on entistä enemmän hyviä kokoonpanovaihtoehtoja, Koivusalo sanoo.

Naishiihtäjistä Sanna Martikkala vaihtoi seuraa.

Jaa juttu:

Eveliina Piippo

VSTK:lla monta onnistujaa Vuokatin Aateli Racessa

Moni Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtäjä onnistui 20-vuotisjuhliaan viettäneessä Vuokatin Aateli Racessa. Eveliina Piippo oli toinen, Jasmin Kähärä neljäs, Nelli-Lotta Karppelin kuudes ja

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net