Piippo toinen Vuokatin Aateli Racessa

Eveliina Piippo nousi ilahduttavasti palkintokorokkeelle Vuokatin Aateli Racessa sekä kokonaiskilpailussa että prologissa. Edellä molemmissa oli Kerttu Niskanen. Miesten puolella Tino Tiilikainen oli 20:s kokonaiskilpailussa ja täksi kaudeksi seuraan siirtynyt Eero Rantala prologissa hienosti 15:s.

Piippo on päässyt harjoittelemaan alkukesän terveenä ja hyvin. Hän odotti itseltään parempaa aikaa prologissa ja toiselle päivällekin jäi onnistuneesta kokonaisuudesta huolimatta harmiteltavaa:  

– Juoksusta odotin parempaa. Toki taustoihini peilattuna se oli varmasti tämän hetken juoksukunnonmukainen veto. Olen ollut vaan mielissäni siitä, että pääsin vetämään koko Aatelin, Piippo sanoi.

Manageri Hannu Koivusalo oli tyytyväinen vuodesta 2005 lähtien järjestettyyn tapahtumaan, jossa nautittiin tällä kertaa helteisestä säästä.

–  Vuokatin Aateli Race sujui hienosti. Kelit ja suuri yleisömäärä jättää hyvän fiiliksen varmasti kaikille. Tapahtuma on työteliäs järjestää, mutta ainakin itse saan positiivista voimaa siitä yleisilmeestä, joka hiihtoväellä on tässä kesän kokoontumisajossa, Koivusalo sanoo.

Jaa juttu:

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net