Neljä mitalia rullahiihdon SM-kilpailuista

Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtäjät onnistuivat mainiosti rullahiihdon SM-kilpailuissa Vuokatissa. Katri Lylynperä voitti sprintin, Eero Rantala otti sprintissä hopeaa ja 20-vuotiaiden 16 kilometrillä kultaa ja Eveliina Piippo nappasi pronssin 12 kilometrin vapaan kilpailussa.

Katri Lylynperä onnistui sprintin finaalissa nousemaan kärkeen silloin kun piti.

– Ihan hyvä päivä oli, Lylynperä sanoi.

Mestaruudesta huolimatta kesän harjoittelu ei ole sujunut täysin ongelmitta.

– Takareisi revähti heinäkuussa, ja heinäkuun harjoittelu oli aika korvaavaa harjoittelua eikä kovia harjoituksia oikeastaan ole pitkään aikaan tullut. Yhden kovemman harjoituksen pystyin tekemään ennen tätä kisaa, Lylynperä sanoi.

Eero Rantala oli vahvassa vireessä koko sprinttipäivän. Hän voitti karsinnan ja eteni vakuuttavasti finaaliin, jossa edelle ehti vain Lauri Vuorinen.

–  Koko päivä oli hyvä. Itseluottamusta tuo lisää, hän sanoi onnistumisestaan maajoukkuemiesten kovassa seurassa.

Eveliina Piippo oli tyytyväinen kilpailuunsa, joka toi Krista Pärmäkosken ja Kerttu Niskasen jälkeen pronssia.

– Yllättävän hyvin lähti alku. Hyvä harjoitus oli, sain itseni ahtaalle. Kiva nähdä, että pystyn tämmöiselläkin ”ladulla” suorittamaan ihan ookoo, Piippo sanoo.

Myös Jasmin Kähärä hiihti onnistuneen viikonlopun. Hän oli sprintissä neljäs ja vapaan 12 kilometrillä kuudes. Miesten puolella Miska Poikkimäki sijoittui 16 kilometrillä kahdeksanneksi, mikä kertoi hänelle hyvää syyskuun tilanteesta.

Manageri Hannu Koivusalo seurasi viikonlopun tapahtumia ilolla.

– Kokonaisuudessaan hieno viikonloppu meiltä. Onnistumisia laajalla rintamalla. Talvikausi lähenee, ja tästä on hyvä siirtyä harjoituskauden tärkeimpien viikkojen pariin, Koivusalo sanoo.

Miska Poikkimäen ja Tino Tiilikaisen kommentit videona Facebookissa ja Instagramissa @vuokattiskiteam.

Jaa juttu:

Eveliina Piippo

VSTK:lla monta onnistujaa Vuokatin Aateli Racessa

Moni Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtäjä onnistui 20-vuotisjuhliaan viettäneessä Vuokatin Aateli Racessa. Eveliina Piippo oli toinen, Jasmin Kähärä neljäs, Nelli-Lotta Karppelin kuudes ja

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net