VSTK:n huiput innostivat junnuja Vuokatti Ski Team Campilla

Vuokatti Ski Team Camp kokosi torstaista sunnuntaihin parikymmentä junnua nauttimaan hiihdosta ensilumenladulla, kehittämään hiihtotekniikoita ja suksitaitavuutta sekä pitämään hauskaa hyvässä porukassa. Leirin ohjauksesta vastasivat päävalmentajana Mikko Virtanen sekä VSTK:n hiihtäjistä Katri Lylynperä, Jasmin Kähärä, Tino Tiilikainen, Aija Söyrinki ja Eero Rantala.

Urheilijat innostivat, kannustivat ja jakoivat monenlaisia vinkkejä. Leirin lopuksi käytiin Lylynperän ja Kähärän suunnittelemalla taitoradalla viestit. Radalla oli kepin ali kumartumista, pujottelua, hyppy sekä vauhdikkaan hiihdon pätkä. Kisailun päätteeksi juniorit saivat haastaa radalla Lylynperää ja Kähärää, ja myös siihen mahdollisuuteen tartuttiin innolla.

– Urheilijat pystyivät antamaan hienoja napakoita vinkkejä junioreille omaan uraan liittyen siitä, mitkä haasteet kasvuvaiheessa tulevat olemaan. Samoin kilpailuihin valmistautumiseen on saatu vinkkejä. Olen tosi tyytyväinen, että saatiin noin tasokkaita urheilijoita leirille mukaan, Virtanen kehui VSTK:n urheilijoiden panosta.

Jaa juttu:

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net