Kähärälle SM-hopeaa sprintissä, parisprintissä naisten mitaliputki jatkui

Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtäjien saldo talven ensimmäisissä SM-kilpailuissa oli kaksi hopeaa. Ensimmäisen toi Jasmin Kähärä sprintissä ja toisen toivat Katri Lylynperä ja Vilma Nissinen parisprintissä.

Kähärä kävi tiukan taistelun mestaruudesta Jasmi Joensuun kanssa.

– Jasmi lähti finaalissa pitämään aika kovaa vauhtia. Stadionille tultiin ihan peräkanaa. Mietin, että vielä voisi olla loppusuoralla mahikset, mutta itsekin horjahdin siinä sen verran, etten saanut ihan parasta vauhtia. Hyvä kirikamppailu, Kähärä kehui.

Nissinen ja Lylynperä taistelivat hopean Kainuun Hiihtoseuran jälkeen. Lylynperälle parisprintti oli viikonlopun ainoa startti. Hän oli hiihtänyt edellisenä viikonloppuna Marcialongan, jonka jälkeen palautumista mutkistivat pienet sairastelut.

– Aika raskas oli. Tämä oli tällainen rakkaudesta violettiin -hiihto, Lylynperä sanoi.

– Ihan hyvä, että saatiin tämmöinen tulos kairattua, Nissinen tuumi.

Manageri Hannu Koivusalo iloitsi kahdesta mitalista viikonloppuna, johon vaikutti myös nuorten MM-kisat sekä maailmancup-kiertueen jatkuminen Pohjois-Amerikassa.

– Kahden mitalin viikonloppuun pitää olla tyytyväinen. Kansainvälisen kilpailukalenterin tiiviys ”rankaisi” meitä aika isosti tällä kertaa. Jasminin Amerikan-matka ja viime kauden pariviestin pronssimitalistien Liekari–Rantala nuorten MM-kisat söivät ennakolta hiukan tulosta. Kautta on kuitenkin puolet jäljellä, joten positiivisin mielin uusia kekkereitä kohden, Koivusalo sanoo.

Rantala ja Liekari nuorten MM-kilpailuissa

Tällä viikolla jännitettävää riittää nuorten MM-kilpailuissa, joissa U23-ikäluokassa kilpailevat VSTK:n urheilijoista Eero Rantala ja Emil Liekari.

Yle näyttää lähetykset kilpailuista: Hiihdon nuorten MM | Yle Areena

Maailmancup jatkuu Kanadassa ja Yhdysvalloissa. VSTK:n urheilijoista sinne suuntasi Jasmin Kähärä.

Kähärälle SM-hopeaa sprintissä, parisprintissä naisten mitaliputki jatkui

Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtäjien saldo talven ensimmäisissä SM-kilpailuissa oli kaksi hopeaa. Ensimmäisen toi Jasmin Kähärä sprintissä ja toisen toivat Katri Lylynperä ja Vilma Nissinen parisprintissä.

Kähärä kävi tiukan taistelun mestaruudesta Jasmi Joensuun kanssa.

– Jasmi lähti finaalissa pitämään aika kovaa vauhtia. Stadionille tultiin ihan peräkanaa. Mietin, että vielä voisi olla loppusuoralla mahikset, mutta itsekin horjahdin siinä sen verran, etten saanut ihan parasta vauhtia. Hyvä kirikamppailu, Kähärä kehui.

Nissinen ja Lylynperä taistelivat hopean Kainuun Hiihtoseuran jälkeen. Lylynperälle parisprintti oli viikonlopun ainoa startti. Hän oli hiihtänyt edellisenä viikonloppuna Marcialongan, jonka jälkeen palautumista mutkistivat pienet sairastelut.

– Aika raskas oli. Tämä oli tällainen rakkaudesta violettiin -hiihto, Lylynperä sanoi.

– Ihan hyvä, että saatiin tämmöinen tulos kairattua, Nissinen tuumi.

Manageri Hannu Koivusalo iloitsi kahdesta mitalista viikonloppuna, johon vaikutti myös nuorten MM-kisat sekä maailmancup-kiertueen jatkuminen Pohjois-Amerikassa.

– Kahden mitalin viikonloppuun pitää olla tyytyväinen. Kansainvälisen kilpailukalenterin tiiviys ”rankaisi” meitä aika isosti tällä kertaa. Jasminin Amerikan-matka ja viime kauden pariviestin pronssimitalistien Liekari–Rantala nuorten MM-kisat söivät ennakolta hiukan tulosta. Kautta on kuitenkin puolet jäljellä, joten positiivisin mielin uusia kekkereitä kohden, Koivusalo sanoo.

Rantala ja Liekari nuorten MM-kilpailuissa

Tällä viikolla jännitettävää riittää nuorten MM-kilpailuissa, joissa U23-ikäluokassa kilpailevat VSTK:n urheilijoista Eero Rantala ja Emil Liekari.

Yle näyttää lähetykset kilpailuista: Hiihdon nuorten MM | Yle Areena

Maailmancup jatkuu Kanadassa ja Yhdysvalloissa. VSTK:n urheilijoista sinne suuntasi Jasmin Kähärä.

Jaa juttu:

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net