Vuokatin Aateli Race

Kisainfo

Kisakeskus

Vuokatti, maastojuoksu Hotel Aateli, Ilkanmäentie 2 ja rullahiihto Vuokatin rullarata, tekniikkarinne ja Vuokatinvaara

Formaatti

Tiistain rullahiihdon ja keskiviikkoaamun maastojuoksun ajat lasketaan yhteen. Yhteisajan perusteella määräytyy lähtöjärjestys ja lähtövälit vapaan tyylin rullahiihtoon (Gundersen). Kilpailun maali Vuokatinvaaran päällä.

Takaa-ajon lähtö Tekniikkarinteen stadionilta. Rata kiertää sekä uutta, että vanhaa rullarataa. Vaaralle suunnataan tekniikkarinteen stadionilta.

Kilpaileminen on aloitettava prologista. Juoksun voi jättää välistä, mutta sen jälkeen takaa-ajoon lähtö on aaltolähdöstä. Pelkkään juoksuun ei voi osallistua.

Poiketen aiemmista vuosista sekä prologin, että takaa-ajon viimeiset 100m on mahdollista luistella maaliin asti.

Reittikartta

Tiedotus

Kaikille avoin Whatsapp-ryhmä. Koskee sekä Aikuisten Aateli Racea, juniorkisoja. Lähtölistat, tulokset, viimehetken muutokset yms.

https://chat.whatsapp.com/GmROUuvMxpw4sh5rbA2lGf

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt ke 21.6. klo 21.

Tiedustelut ann-mary.ahtava@vuokattisport.fi

Katso lähtölistat Tulospalvelu-sivulta!

VAIN NNN-sidetyyppi tarjolla.

Kisaan ei ole ilmoittautumismaksua. Tarkistathan että lisenssi on voimassa kaudelle 2023-24, sillä lisenssikausi alkaa 1.6.2023

Verryttely/sukset

Kilpailu käydään järjestäjien Marwe rullasuksilla (6-pyörät). Rullahiihdon osalta verryttely tapahtuu molempina päivinä omilla suksilla. Naisille kisasukset jaetaan ti klo 15.30 alkaen Vuokatinvaaran alla lähtöpaikan vieressä. Naisille sukset jaetaan heti, kun ne on saatu ajettua alas maalipaikalta. Naiset ja miehet käyttävät samoja suksia.

Suksiin ei saa tehdä minkäänlaisia muutoksia. Mikäli ”virittämistä” havaitaan se johtaa kilpailijan hylkäämiseen.

Ajanotto/numeroliivit/tunnistimet

N/M18:
Kaikille jaetaan numeroliivi, joka pysyy samana molemmissa kisoissa. Sarjassa ei käytetä ajanottotunnistetta.

Numeroliivi on haettavissa n. 20 min ennen kunkin sarjan alkua.

NYL/MYL:
Transponderit ja numeroliivin saa Vuokatinvaaran alta, prologin lähtöpaikan vierestä, ti klo 15.15 alkaen. Transponderit kiinnitetään molempiin nilkkoihin.

Transponderit pysyvät samoina koko kilpailun ajan. Urheilija on itse vastuussa kiinnittämisestä. Numerolappu on sama tiistain prologissa ja keskiviikon juoksussa. Numerolaput kerätään maastojuoksun jälkeen pois ja keskiviikon hiihtoon uudet numeroliivit jaetaan Gundersen lähtöjärjestyksen mukaan lähtöpaikalla rullaradalla. Nopein starttaa numerolla 1 jne.

Autot/turvallisuus

Rullahiihtokisojen yhteydessä järjestäjän toive on, että joukkueiden huoltajat liikkuvat mahdollisimman vähillä autoilla. Erityisesti Vuokatinvaaran nousu ja sen päällä oleva parkkipaikka ovat ahtaita.

Urheilijoiden turvallisuus täytyy taata. Missään vaiheessa kilpailua ei ole sallittua ajaa autolla urheilijan vieressä. Tämä voi johtaa kilpailijan hylkäämiseen.

Huoltajat huom! Tiistain prologin lähtöpaikalla ei ole parkkitilaa.

Keskiviikkoaamun maastojuoksun osalta parkkitilaa löytyy Vuokatinrinteiltä (n. 150 m lähtö- ja maalipaikasta).

Rullahiihdossa kypärä ja lasit ovat pakolliset. Lisäksi suosittelemme FIS:n sääntöjen mukaista sompaa.

Palkintojenjako

Palkinnot jaetaan maalin läheisyydessä Vuokatinvaaran päällä. Tiistain prologin kolme nopeinta saavat muistopalkinnot heti tulosten selvittyä. Keskiviikkona kokonaiskisan palkinnot jaetaan n. 10 min sarjan päättymisen jälkeen.

Ensiapu

EA-vastuuhenkilö Juho Lukkari on paikalla kisojen ajan puh.0442187001.

Dronen lennättäminen kilpailualueella on kielletty!

JUNIOR VUOKATIN AATELI RACE

Kisa käydään kokonaisuudessaan ti 28.6. Ensin maastojuoksu ja juoksun tulosten perusteella on Gundersen lähtö rullahiihtoon rullaradalle. Juoksun lähtö-ja maalipaikka on Hotel Aatelin pihalta. Reitti sama kuin aikuisten Aateli Racessa.

Reittikartta _ U18_rullahiihto ja juoksu

Rullahiihdon lähtö-ja maalipaikka:

Ti 27.6. Tekniikkarinteen rullahiihtostadionilla.

Lähtö stadionilta –> junaradan varteen ja mutkanousun kautta tekniikkarinteen päälle –> kohti vanhaa rullarataa –> tunnelista tien toiselle puolelle ja heti vasemmalle kurun yläosaan –> sorjosen nousun kautta kohti uutta rullarataa –> takalaskun ja junaradan varren kautta takaisin stadionille –> stadionilta etunousu ylös ja jälleen kohti vanhaa rullarataa –> tunnelista tien toiselle puolelle ja heti vasemmalle kurun yläosaan –> sorjosen nousun kautta kohti uutta rullarataa –> takalaskun ja radan varren kautta takaisin stadionill, jossa maali.

Eli muuten kaksi samanlaista kierrosta, mutta ensimmäisellä kierroksella mutkanousun kautta ja toisella kierroksella etunousun kautta. Matkaa tulee n 7,8km.

Kilpailu käydään järjestäjien Marwe rullasuksilla (rullan nopeus 6).

N18/M18         2006-2007 synt.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt ke 21.6. klo 21.

Tiedustelut roope.haapakangas@vrua.fi

Tarkistathan, että lisenssi on voimassa kaudelle 2023-24

Kisaan ei ole ilmoittautumismaksua.

Rullasukset

Rullasuksien jako noin 15-30 min ennen lähtöä Tekniikkarinteen stadionilla.

tytöt 18v klo 11.30
pojat 18 v n. klo 12.30

Palkintojenjako

N/M18 Tulosten selvittyä n. 10 min M18-sarjan maaliintulon jälkeen Tekniikkarinteen Stadionilla. Kolme parasta palkitaan.

Tiedustelut:

Roope Haapakangas puh. 040509 8618 tai roope.haapakangas@vrua.fi (M18/N18)

 
 
 
 

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net