Martti Jylhä FIS:n urheilijakomiteaan maastohiihdon miesjäseneksi

Äänestyksessä eri lajien urheilijat voivat antaa äänensä oman lajin edustajalleen. Jylhä jatkaa komiteassa valkoviolettiä perinnettä, sillä myös Sami Jauhojärvi on ollut vastaavassa roolissa.
”Koin, että se voi olla sellainen tehtävä, mikä itseäni oikeasti kiinnostaa. Siinä pääsee vaikuttamaan lajin tulevaisuuteen. Lajimme on jonkunlaisen muutoksen kourissa, tasatyöntö vastaan vuorohiihto, skicross ja kaikkea tällaisia kysymyksiä. Paljon mahdollisia muutoksia mitä voi tulla lajiin. On tärkeää, että urheilijoiden ääni tulee kuuluviin. Yritän hoitaa oman osuuteni hyvin. Varmaan hyvin tuli ääniä siksi, että olen pitkään siellä pyörinyt, tunnen porukoita ja olen sosiaalinen kaveri. Mukava homma, että luottamusta löytyy”, Jylhä sanoi.  

Jaa juttu:

Neljä mitalia rullahiihdon SM-kilpailuista

Vuokatti Ski Team Kainuun hiihtäjät onnistuivat mainiosti rullahiihdon SM-kilpailuissa Vuokatissa. Katri Lylynperä voitti sprintin, Eero Rantala otti sprintissä hopeaa ja 20-vuotiaiden 16 kilometrillä

Eero Rantala vahvistaa kovaa miesten joukkuetta

VSTK:n nuorten mieshiihtäjien osasto vahvistui entisestään, kun Vehkalahden Veikkojen kasvatti Eero Rantala liittyi porukkaan. 19-vuotias Rantala asuu ja opiskelee Vuokatissa, joten siirto oli

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net