Kolmen podiumsijan avausviikonloppu Vuokatissa

Vuokatti Ski Team Kainuun urheilijat onnistuivat laajalla rintamalla Suomen Cup -kauden avausviikonloppuna Vuokatissa. Sprintissä Juho Mikkonen oli toinen, Vilma Nissinen kolmas ja Miska Poikkimäki kuudes. Viestissä naiset taistelivat toiseksi ja miehet viidenneksi.

Mikkosen meno parani sprinttipäivän edetessä, ja päivä toi mieluisaa informaatiota omasta tilanteesta suhteessa muiden vauhtiin.

– Jännittyneen helpottuneet fiilikset. Olen enemmän harjoitellut normaalimatkoille. Oli vähän mietinnän paikka, miten sprintti kulkee, Mikkonen sanoi tyytyväisenä.

Vilma Nissiselle viikonloppu toi kaksi palkintokorokesijaa, mistä on hyvä jatkaa eteenpäin.

– Ekat pari hiihtoa olivat aika kevyitä, mutta huomasi kyllä, että on vielä treenikuormaa alla. Parissa vikassa erässä painoi, mutta ihan hyvin sain taisteltua vielä finaalissa. Loppukiri lähtee aika hyvin ja lähtökin on parantunut, Nissinen tuumi sprinttimenostaan.

Onnistujiin kuului myös Miska Poikkimäki, joka oli ainoa nuorten sarjaan mahtuva hiihtäjä sprintin finaalissa.

– Suunta on ylöspäin, mutta ei ihan jaksa vielä kahta kisaa viikonlopussa vetää. Suorituskyky ainakin löytyy. Ihan tyytyväinen olen, että pystyin finaalipaikan sprintissä kairaamaan. Se oli positiivista ja toi itsevarmuutta. Ei tässä mitään hätää ole, Poikkimäki sanoo kauden jatkoa innolla odottaen.

Vuokatti Ski Team Kainuun manageri Hannu Koivusalo oli tyytyväinen valko-violettiin kauden avaukseen.

–  Pitää olla tyytyväinen. Neljä starttia viikonlopun aikana, ja kolmessa oltiin palkintopallilla. Naisilta erityisen hieno taistelu viestissä. Miesten viesti jätti sopivasti kipinää – ollaan iskuetäisyydellä! Tästä on mukava suunnata katseet kohti Rovaniemeä, Koivusalo sanoi.

Katri Lylynperän kommentteja avauksesta sekä tilanteesta tällä hetkellä

Aija Söyringin kommentteja videohaastatteluna Facebookissa ja Instagramissa.

Jaa juttu:

Copyright Vuokatti Ski Team Kainuu 2020   |   Vuokatti Ski Team ry, Kidekuja 2, 88160 Vuokatti   |  puh. 050 407 7500‬  |  hannu.koivusalo@vuokatti.net